Embracing Impermanence

EMBRACING IMPERMANENCE We came into this with a shovel in our hands The Living Art Museum 21.09.13. – 01.12.13   Curated by Þorgerður Ólafsdóttir & Eva Ísleifsdóttir The first round of the exhibition includes work by Ásta Ólafsdóttir, Geoffrey Hendricks, Gunndís Ýr Finnbogadóttir & Maja Bekan, Halldór Ásgeirsson, Haraldur Jónsson, Ívar Valgarðsson, Joseph Beuys, Kristján Guðmundsson, Níels Hafstein, […]

EMBRACING IMPERMANENCE
We came into this with a shovel in our hands
The Living Art Museum
21.09.13. – 01.12.13

 

Curated by Þorgerður Ólafsdóttir & Eva Ísleifsdóttir
The first round of the exhibition includes work by Ásta Ólafsdóttir, Geoffrey Hendricks, Gunndís Ýr Finnbogadóttir & Maja Bekan, Halldór Ásgeirsson, Haraldur Jónsson, Ívar Valgarðsson, Joseph Beuys, Kristján Guðmundsson, Níels Hafstein, Ólafur Lárusson, Rúna Þorkelsdóttir, Rúrí, Sigurður Guðmundsson, Sindri Leifsson, Unndór Egill Jónsson and Una Margrét Árnadóttir

more: nylo