Nr.1 Umhverfing

Nr.1  Umhverfing Art exhibition at Sauðárkrókur, Iceland July 1st. to September 10th. 2017   The venue is in two institutions; Heilbrigðisstofnun Norðurlands vestra /the Health Centre  and  Safnahúsið / the  Culture Museum at Saudarkrokur, in Skagafjordur. This group exhibition aims to bring contemporary art to alternative places in Iceland.   curator is: Anna Eyjólfs represented […]

Nr.1  Umhverfing

Art exhibition at Sauðárkrókur, Iceland

July 1st. to September 10th. 2017

 

The venue is in two institutions; Heilbrigðisstofnun Norðurlands vestra /the Health Centre  and  Safnahúsið / the  Culture Museum at Saudarkrokur, in Skagafjordur.

This group exhibition aims to bring contemporary art to alternative places in Iceland.

 

curator is: Anna Eyjólfs

represented artists:  Anna María Sigurjónsdóttir – Auður Aðalsteinsdóttir  – Finna Birna Steinsson –  Guðbrandur Ægir Ásbjörnsson – Jóhannes Atli Hinriksson – Kristín Reynisdóttir – Ragnheiður Ragnarsdóttir – Ragnhildur Stefánsdóttir – Rúrí – Sólveig Baldursdóttir – Valgerður Bergsdóttir – Þórdís Alda Sigurðardóttir – Anna Eyjólfs

 

The catalogue for the exhibition is available at the Safnahús in Sauðárkrókur.

 

more on facebook