Ýmissa kvikinda líki / Other Hats

The exhibition Ymissa kvikinda liki  / Other Hats at the National Gallery of Iceland Reykjavík 12.5.2018 – 23.9.2018, Listasafn Íslands   Other Hats: Icelandic Printmaking was exhibited in the spring 2017 in  International Print Center, New York.   The exhibition features the work of prominent Icelandic artists Arnar Herbertsson, Birgir Andrésson, Eygló Harðardóttir, Georg Guðni Hauksson, […]

The exhibition Ymissa kvikinda liki  / Other Hats

at the National Gallery of Iceland

Reykjavík

12.5.2018 – 23.9.2018, Listasafn Íslands

 

Other Hats: Icelandic Printmaking was exhibited in the spring 2017 in  International Print Center, New York.

 

The exhibition features the work of prominent Icelandic artists Arnar Herbertsson, Birgir Andrésson, Eygló Harðardóttir, Georg Guðni Hauksson, Guðjón Ketilsson, Hallgrímur Helgason, Helgi Þorgils Friðjónsson, Hrafnhildur Arnardóttir, Hrafnkell Sigurðsson, Katrín Sigurðardóttir, Kristján Davíðsson, Megas (Magnús Þór Jónsson), Sara Riel, Rúna, Rúrí, Sigurður Árni Sigurðsson, Sigurður Guðmundsson, Sólveig Aðalsteinsdóttir, Þóra Sigurðardóttir, and Valgerður Guðlaugsdóttir. Also included are works by Dieter Roth, Per Kirkeby, and Roni Horn, artists who are connected to Iceland.

 

Co-curated by Ingibjörg Johannsdottir, a master printmaker and school headmaster, and Pari Stave,   a museum administrator and freelance curator in New York

more